Destillerat vatten, nyttigt?

Enligt Andrew Norton Webber (bland flera), så ska det vara väldigt hälsosamt att dricka destillerat vatten. Alla möjliga sorters sjukdomar verkar ha försvunnit efter några dagar upp till några månaders tid av regelbundet drickande av destillerat vatten dagligen (minst 2 liter men helst 4 liter).

Grått hår återfår sin naturliga färg, artrit försvinner och även många andra problem och sjukdomar, som verkar lösas upp av denna enkla metod.

Enligt Andrew Norton så samlar destillerat vatten, som är rent vatten (H2O), upp mineraler och annat skräp som ansamlats i kroppen och i blodet. Det binder upp de oorganiska mineralerna endast, så det kommer inte att suga ut alla livsnödvändiga mineraler som kroppen behöver utan endast det som kroppen inte behöver och som kan göra stor skada.

Bilda er en egen uppfattning om ämnet. Jag har ingen som helst aning om det fungerar eller om det kan bota sjukdomar. Men kommer att testa det själv denna sommaren. Efter 3 månader så ska man tydligen märkt en stor skillnad, så vi får se vad som sker. Kommer inhandla en egen vattendestillator att använda hemma. Återkommer när jag börjar och hur det fortlöper.

Han snackar en hel del om urin-terapi också, som egentligen är det bästa enligt honom, då urin innehåller destillerat vatten till stor del bland annat. Men eftersom många med mig själv kan tycka att det är för motbjudande att dricka sitt eget urin så kan ett bra och lättare alternativ vara just destillerat vatten.

mer info om ämnet
http://www.in5d.com/andrew-norton-webber-bonacci-distilled-water.html
http://universallyaware.ning.com/video/urine-therapy-distilled-water-health-andrew-norton-webber-lisa

Här har vi även 24 doktorer som skriver under med sina kommentarer att de anser att destillerat vatten är hälsosamt och vad det kan bidra med. (scrolla ner en bit på sidan under)
http://www.in5d.com/andrew-norton-webber-distilled-liquids-and-the-pineal-gland.html

Annonser

3 thoughts on “Destillerat vatten, nyttigt?

    • Ett problem Asgeir är att du har fel. Destillerat vatten är avmineraliserat vatten, med andra ord rent vatten. Det är inget farligt med att dricka det så länge man äter en näringsrik mat. Bra att dricka för att rena kroppen från gifter och ickeorganiska ämnen.

  1. Ping: Tallkottkörteln, dörren till det andliga? | Se dig om

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: