Aliens enligt Tom Montalk

Det vi kallar ”aliens” (utomjordingar) är hyperdimensional varelser. De döljer sig bakom slöjan av våra uppfattning och kan projicera sig in i vår synliga verklighet efter sitt behag. De är inte nytillkomna besökare på jorden, utan har varit här i hundratusentals år och fortsätter att leva här, mestadels i underjordiska baser.

Några aliens hjälpte att genetiskt konstruera den mänskliga rasen, medan andra grupper av aliens senare påverkade vår genetik i syfte att få oss mer följsamma. Då de använder oss som sin föda, både fysiskt och emotionellt. Idag samverkar vissa med mänskligheten och utför kidnappningar. De har en negativ inriktning och avser att skapa en ny hybrid-ras av människan som kan härska över mänskligheten samtidigt som de har total lojalitet till de interdimensionella varelserna.

Litteratur tenderar att identifiera dessa negativa aliens som ”reptilians”, ”grays”, ”mantids”, och några fientliga ”nordics” grupper. Men det finns också positivt orienterade aliens, särskilt de flesta ”nordics”, de följer den lag som finns om fri vilja och att inte engagera sig i fysisk kidnappningar. De finns som ett andligt brödraskap och ger oss deras tjänster för att skydda och vägleda dem av oss som söker frihet från de begränsningar som finns i denna 3D-matris/fängelse/skola vi lever i på Jorden.

Fientlig aliens är 4D och 5D varelser.

Mer finns att läsa på http://www.montalk.net/alien och en radiointervju finns på http://www.redicecreations.com/radio3fourteen/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: